• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Topul celor mai răsunătoare divorțuri ale vedetelor din 2023

Topul celor mai răsunătoare divorțuri ale vedetelor din 2023
Vedetele care au divorțat în 2023 [Sursa foto: Instagram]
Anul acesta, mai multe cupluri celebre au decis să meargă pe drumuri separate, astfel că vedetele au ajuns la divorț. Iată care sunt despărțirile anului 2023.

Anul 2023 a adus nunți de poveste în showbizul românesc, dar și divorțuri răsunătoare, care au luat prin surprindere o lume întreagă. Atât vedetele de la noi, cât și cele din afară au decis să își spună adio anul acesta, astfel că povestea lor de dragoste s-a încheiat. Iată care sunt cuplurile de vedete care au pornit pe drumuri separate în 2023.

Citește și: Ce avere a strâns Kevin din "Singur acasă" și cât a câștigat de pe urma celebrului film

Ce vedete și-au spus adio în anul 2023?
Oana Radu și Cătălin Dobrescu[Sursa foto: Instagram]

Vedetele din România care au divorțat în 2023

Oana Matache și Răzvan Miheț

Oana Matache și Răzvan Miheț și-au unit destinele după un an de relație în anul 2017, însă anul acesta se pare că cei doi au decis să se despartă. La scurt timp după ce și-au jurat iubire veșnică, cei doi au avut primul copil, iar doi ani mai târziu sora Deliei a născut un băiețel perfect sănătos.

Despărțirea celor doi a luat prin surprindere o lume întreagă, însă Oana Matache și-a refăcut viața destul de repede, alături de Radu Siffredi.

Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au deci să divorțeze după 18 ani petrecuți împreună. Chiar dacă cei doi formau un cuplu foarte apreciat în showbizul românesc și aveau împreună doi copii de 3 și 12 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să își spună adio.

Deea este cea care a făcut marele anunț prin intermediul rețelelor sociale, însă nu a oferit prea multe detalii despre motivul care a dus la separare.

Cătălin Bordea și Livia

Cătălin Bordea și soția lui Livia au format un cuplu timp de 11 ani, însă anul acesta cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, astfel că au divorțat. Comediantul și soția lui s-au căsătorit civil în anul 2014, iar la cinci ani distanță au avut și cununia religioasă, urmând să își petreacă luna de miere în Portugalia.

După ce și-a găsit curajul să vorbească despre separarea de fosta soție, Cătălin Bordea a dezvăluit că nu și-a dorit divorțul, deoarece o iubea enorm pe Livia, însă i-a respectat decizia și au pornit pe drumuri separate.

Citește și: Cine este Alexandra Dines, femeia pe care Daniel Dines a părăsit-o pentru Iuliana Doroftei. Cei doi au mai avut trei tentative de divorț

Andrei Aradits și Andreea

Andrei Aradits și soția lui, Andreea Vânătoru, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 17 ani, care se pare că a ajuns la final în anul 2022. Celebrul actor a anunțat că actele de divorț au fost depuse din luna septembrie a anului 2022, urmând ca în 2023 să fie pronunțat divorțul. Andrei Aradits nu a vrut să dea foarte multe detalii despre acest subiect, însă a spus că cel mai afectat a fost Eric, băiețelul lor. 

Vedetele care au ajuns la divorț în 2023
Dinu și Deea Maxer[Sursa foto: Instagram]

Oana Radu și Cătălin Dobrescu

Oana Radu și șoțul ei, Cătălin Dobrescu, au împlinit anul acesta trei ani de căsătorie, însă când toată lumea se aștepta mai puțin, cei doi au dat primele semne că nu mai formează un cuplu, iar recent au confirmat despărțirea. Îndrăgita cântăreață a anunțat pe contul de Instagram că ea și soțul ei s-au despărțit, iar în prezent nu trec prin cea mai bună perioadă din viața lor. Chiar dacă Oana Radu nu a dezvăluit momentan care este motivul separării, aceasta a promis că își va ține fanii la curent cu toate detaliile odată ce va fi pregătită. Cei doi nu au vorbit încă despre divorț, însă sunt hotărăți să meargă pe drumuri separate.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf 

Oana Zăvoranu confirma în anul 2013 că are o relație cu Alex Ashraf, iar în 2016 cei doi s-au și căsătorit. Chiar dacă cei doi și-au fost alături la bine și la greu timp de 10 ani, anul acesta se pare că lucrurile nu au mai mers la fel de bine pentru celebrul cuplu, astfel că Oana și soțul ei au decis să se despartă. Actele de divorț au fost deja înaintate în urmă cu câteva luni. 

Vedetele din afară care și-au spus adio în 2023

Kurt Iswarienko și Shannen Doherty 

Kurt Iswarienko și Shannen Doherty și-au spus adio după 11 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în anul 2008 la o petrecere, iar în anul 2011 a avut loc nunta. Kurt Iswarienko și Shannen Doherty au rămas puternici împreună după ce actrița a fost diagnosticată cu cancer și chiar dacă părea că dragostea lor poate învinge tot, cei doi s-au despărțit când toată lumea se aștepta mai puțin. 

Ariana Grande și Dalton Gomez

La începutul anului 2020, Ariana Grande  și Dalton Gomez au fost văzuți pentru prima dată sărutându-se la un bar din California. Chiar dacă cei doi s-au căsătorit și au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani, lucrurile nu au mai fost la fel anul acesta. La scurt timp după ce Ariana Grande a renunțat la verighetă, apropiații cuplului au dezvăluit pentru presa internațională că cei doi se îndreaptă spre divorț și nu mai există nicio șansă de împăcare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Ricky Martin și Jwan Yosef 

Ricky Martin și soțul lui, Jwan Yosef au decis să meargă pe drumuri separate, după o căsnicie care a durat 6 ani. Cei doi au anunțat despărțirea printr-o declarație comună pentru People, în care au specificat că își doresc să păstreze o dinamică familială sănătoasă, astfel încât copiii lor să nu fie afectați de această decizie. De asemenea, ei au mărturisit că rămân în relații bune, păstrând respectul și dragostea pe care le au unul pentru celălalt.

Reese Witherspoon și Jim Toth

O altă despărțire care a luat prin surprindere o lume întreagă este cea dintre Reese Witherspoon și soțul ei, Jim Toth. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după 12 ani de căsnicie. Cuplul a făcut anunțul pe contul de Instagram al artistei, specificând că își doresc să le fie respectată intimitatea, precum și că toată atenția lor se va canaliza de acum încolo pe fiul lor, astfel încât acesta să nu fie afectat de divorțul părinților. 

Citește și: Cine este Iuliana Doroftei, tânăra care i-a furat inima miliardarului român, Daniel Dines. Cu ce se ocupă după ce a plecat din România

Iată care sunt vedetele care au decis să divorțeze în 2023.
Sofía Vergara și Joe Manganiello[Sursa foto: Instagram]

Sofía Vergara și Joe Manganiello 

Sofía Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit anul acesta, după 7 ani de căsnicie. În urma mai multor zvonuri, cei doi au confirmat despărțirea pentru Page Six:  „Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre.” 

Natalie Portman și Benjamin Millepied 

După luni de zile în care s-a zvonit că actrița Natalie Portman și Benjamin Millepied au probleme în căsnicie, cuplu a confirmat că se află în prag de divorț. Chiar dacă nu au dezvăluit motivul pentru care au luat această decizie, se spune că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate din cauza unei infidelități a lui Bejamin Millepied. Cei doi au fost căsătoriți timp de 11 ani.