• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”

Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”
Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu [Sursa foto: Instagram]
Victor Vrânceanu rupe tăcerea după despărțirea neașteptată! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Andree Antonescu și ce i-a propus legat de fetița lor.

Andreea Antonescu și iubitul ei, Victor Vrânceanu s-au despărțit la doar câteva luni după ce s-a născut fetița lor, Victoria-Venice. Deși toată lumea se aștepta să îi vadă în fața altarului, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar cântăreața este cea care a făcut marele anunț în mediul online. Jurnalistul este o prezență rară în lumea mondenă, așa că nu a oferit prea multe detalii la momentul la care vestea s-a aflat.

Acum, el și-a deschis sufletul într-un interviu pentru cancan.ro și a vorbit despre cum s-a produs despărțirea dintre el și fosta parteneră. Iată declarațiile acestuia. 

Citește și: „El are o iubită cu care Deea e prietenă”. Dinu Maxer rupe tăcerea despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat

Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”
Victor Vrânceanu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce spun medicii despre substanțele interzise, găsită la Ana Morodan? Vedeta s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprită în trafic

Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu 

Andreea Antonescu  nu și-a surprins doar fanii atunci când a anunțat că ea și Victor Vrânceanu nu mai formează un cuplu, pentru că se pare că nici jurnalistul nu se aștepta ca vedeta să facă anunțul atât de repede. Acum, bărbatul a explicat la rândul său, că despărțirea a fost luată de comun acord, după ce cei doi au ajuns la concluzia că nu se potrivesc pentru a forma o familie pe termen lung. 

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea.

Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte”,  a spus jurnalistul Victor Vrânceanu. 

Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”
Victor Vrânceanu rupe tăcerea după despărțirea neașteptată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cade Hudson? Iată cine este bărbatul cu care Britney Spears și-a petrecut vacanța

Ce propunere i-a făcut Victor Vrânceanu vedetei legat de fetița pe care o au împreună? 

După separarea de Andreea Antonescu, Victor Vrânceanu susține că se va ocupa de cea mică atât cât i se permite, având în vedere că vedeta refuzat ca timpul petrecut cu fetița să fie împărțit în mod egal.

Astfel, jurnalistul o va lua pe Victoria-Venice la el două weekenduri pe lună, chiar dacă recunoaște că acest lucru nu este de ajuns pentru el. 

„Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat. Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea”,  a mărturisit Victor Vrânceanu.

Victor Vrânceanu, primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți”
Andreea Antonescu [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ar fi cazul ca bărbații să respecte femeile adevărate”. Cum s-a căsătorit, de fapt, Puya cu soția sa, Melinda?

Cum au ales Victor Vrânceanu și Andreea Antonescu numele fetiței lor? 

Deși Andreea Antonescu susține că numele fetiței a fost ales după victoria ei de la America Express, Victor Vrânceanu spune că nu a fost deloc așa. Fostul partener al vedetei a explicat că a vrut dintotdeauna ca primul său copil să îi poarte numele și așa s-a întâmplat în cazul micuței. Andreea și-a dorit să aibă două inițiale identice, iar în urma mai multor dicuții la care au participat și familiile lor, s-a decis ca numele copilului să fie Victoria-Venice Vrânceanu. 

„Încă de când eram copil am visat că primul meu născut să îmi poarte numele. Mai mult, m-am gândit să îi oferim copilului nostru câte un cadou de la fiecare părinte pe care să îl aibă toată viața – numele. Așa că am ales Victoria și a rămas că se mai gândește Andreea la numele pe care să i-l dăruiască ea.

I-a plăcut ideea să aibă aceleași inițiale, pentru că ea este AA, fiica ei cea mare, Sienna, este SS…iar numele meu complet este Victor-Vadim Vrînceanu, deci am trei V-uri. 

A spus că i se pare special Venice. I-a venit din senin cumva și mi-a zis că s-a hotărât, gata! Și, uite așa, a rămas și acum e trecută și în certificatul de naștere, Victoria-Venice Vrînceanu”,  a mai spus fostul partener al Andreei Antonescu.