• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

VIDEO. Reacția neașteptată a prințesei Charlotte în momentul când i-a văzut pe Kate și William sărutandu-se

Cum a reacționat prințesa Charlotte când și-a văzut părinții săruntându-se?
Momentul deosebit din videoclipul lui Kate Middleton, care nu a putut fi trecut cu vederea de internauți  [Sursa foto: Instagram]
Kate Middleton și prințul William au fost surprinși săruntându-se în videoclipul prin care prințesa a anunțat că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie.

Kate Middleton a reușit să emoționeze din nou o lume întreagă prin intermediul unui videoclip, în care apare alături de familia ei, și prin intermediul căruia a decis să anunțe public faptul că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. La 9 luni de când a aflat că are cancer, prințesa a împărtășit vestea cea bună, spunând, totuși, că mai are de parcurs un drum lung spre recuperare. Videoclipul postat de Kate îi surprinde pe soțul și copiii ei în ipostaze rare.

La un moment dat, prințul William își sărută soția, iar reacția prințesei Charlotte a fost hilară. Aceasta nu a fost trecută cu vederea de internauți.

Citește și: Melisa Döngel a dezvăluit secretele unui trup de invidiat. Ce face actrița pentru a se menține în formă

Kate Middleton și-a încheiat tratamentul de chimioterapie?
Kate Middleton a fost surprinsă în ipostaze emoționante alături de familia ei [Sursa foto: Instagram]

Cum a reacționat prințesa Charlotte după ce și-a văzut părinții sărutându-se?

Kate Middleton a transmis un mesaj emoționant cu privire la starea ei de sănătate, la 9 luni de când a fost diagnosticată cu cancer.

Prințesa și-a încheiat tratamentul de chimioterapie și a decis să împărtășească vestea cea bună cu fanii ei prin intermediul unui videoclip. În cadrul acestuia, Prințesa de Wales, în vârstă de 43 de ani, și soțul ei, Prințul William, în vârstă de 42 de ani, sunt văzuți sărbătorind, alături de copiii lor, George, Charlotte și Louis, în Norfolk. Pe măsură ce apar imaginile de familie, se aude vocea lui Kate Middleton, care mărturisește că și-a recăpătat speranța și apreciază mai mult viața acum.

Fanii familiei Wales nu au putut să nu remarce un moment amuzant din videoclip. Prințesa Charlotte a părut „strânjenită” atunci când părinții ei s-au sărutat, iar reacția ei a fost de-a dreptul surprinzătoare. În timp ce întreaga familie stătea pe plajă, William s-a aplecat și și-a sărutat soția, care stătea întinsă pe pătură cu prințul George și prințul Louis. Prințesa Charlotte a fost singura care a avut o expresie uimită, ce a amuzat internauții.

„Uită-te la fața prințesei Charlotte. Parcă spune: e atât de jenant mamă și tată!”, a scris un internaut în mediul online. „Prințesa Charlotte arată ca orice copil care își vede părinții sărutându-se, este prea amuzantă”, a mai comentat o persoană. „Îmi place expresia prințesei Charlotte”, a mai spus un alt internaut în secțiunea de comentarii.

Citește și: Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Cum se simte Kate Middleton după ce a încheiat tratamentul de chimioterapie?

Kate Middleton a recunoscut că ultimele nouă luni au marcat o perioadă „înfricoșătoare și imprevizibilă” pentru familia ei, însă acum face tot ce poate să se recupereze. Prințesa a spus că această experiență le-a reamintit ei și Prințului William să „reflecteze și să fie recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm de bune”.

Reacționând la imaginile apărute cu familia regală, prim-ministrul Marii Britanii, Sir Keir Starmer, a scris în mediul online: „Mă bucur să aud că Prințesa de Wales a terminat chimioterapia. În numele întregii țări, îi transmit cele mai bune urări pentru o recuperare completă”.

Prințesa Charlotte, reacție neașteptată după ce și-a văzut părinții sărutându-se
Prințesa Charlotte [Sursa foto: Instagram]

În mesajul său, prințesa spune: „În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să nu vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga în apele furtunoase și pe drumul necunoscut.

Călătoria cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați. Cu umilință, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai luat niciodată în considerare înainte și, totodată, apare o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor”.

Palatul Kensington nu a anunțat până acum dacă prințesa se va întoarce pe deplin la îndatoririle regale anul viitor, deoarece astfel de decizii se iau doar cu ajutorul medicului și în funcție de evoluția stării lui Kate Middleton. Totuși, se știe că ea nu îl va însoți pe prințul William la decernarea premiului Earthshot în Cape Town, în noiembrie, deoarece își dorește să rămână alături de copiii ei în Marea Britanie. Aparițiile publice viitoare vor fi anunțate doar în ultimul moment, deoarece nu se știe cum se va simți prințesa în perioadele respective. De asemenea, acestea vor fi în cadrul unor acțiuni caritabile dragi sufletului ei.

După anunțul prințesei, presa din străinătate a scris că și starea regelui Charles se îmbunătățește. Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a fost diagnosticat cu cancer în ianuarie, după ce a urmat un tratament pentru o prostată mărită. Regele și Regina se pregătesc pentru un turneu în Australia și Samoa în toamnă, prima lor călătorie importantă în străinătate de când a fost anunțat diagnosticul cumplit. Deși programul suveranului se anunță „destul de încărcat”, sănătatea va fi prioritatea acestuia.