• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Zanni, primele declarații despre fratele său care s-a sinucis. Motivul pentru care cei doi nu au mai păstrat legătura: „Nu era de acord cu mine”

Zanni, primele declarații despre fratele său care s-a sinucis. Motivul pentru care cei doi nu au mai păstrat legătura: „Nu era de acord cu mine”
Zanni, primele declarații despre fratele său care s-a sinucis. Motivul pentru care cei doi nu au mai păstrat legătura: „Nu era de acord cu mine” [Sursa foto: Instagram]
Zanni a vorbit pentru prima dată pe larg despre fratele său din copilărie care și-a pus capăt zilelelor. Ce probleme avea acesta și de ce nu și-au mai vorbit ?!

Zanni a povestit în unele interviuri că la ieșirea sa din competiția DSurvivor România a aflat o veste tragică. Unul dintre băieții cu care artistul a copilărit în căminele de copii și-a pus capăt zilelor. Vestea l-a șocat pe câștigătorul Survivor România, mai ales că știa cu ce probleme se confrunta acesta și poate dacă ar fi vorbit, ar fi putut să-l salveze. În plus, Zanni a ținut să menționeze încă de la începutul vlogului un mesaj important pentru toți copiii care cred că totul este tragic în jurul lor. 

„Am filmat acum mai multe zile, dar am zis să nu-l postez pentru că era prea sensibil. A fost o seară în care s-au cumulat mai multe, nu mă întrebați cum sunt pentru că sunt bine. Am vrut să transmit acest m,esaj pentru cvă sunt mulți copii care se pierd pe drum, mulți copii care renunță la visul lor. Renunță să mai lupte, nu mai au încredere în ei. Atunci când crezi că s-a terminat și nu mai există alte variante, alte șanse, gândește-te că și eu am ajuns acolo, în momentul ăla în care credeam că „gata”, „pa” și am mai avut foarte multă răbdare și

s-a întâmplat totul. Niciodată nu o să primești ceva ce nu poți duce. Sper să nu vinp mesaje cu „hei, ești bine?”. Mulțumesc, sunt bine, sper că și voi sunteți bine că de asta am postat acest vlog, pentru copiii care se simt singuri”
, a spus Zanni la începutul vlogului.

Zanni, primele declarații despre fratele său care s-a sinucis. Motivul pentru care cei doi nu au mai păstrat legătura: „Nu era de acord cu mine”
Zanni, primele declarații despre fratele său care s-a sinucis. Motivul pentru care cei doi nu au mai păstrat legătura: „Nu era de acord cu mine” [Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu am mai făcut vloguri, am zis că o să fac, dar se pare că nu pot să preconizez de fiecare dată de ce o să am chef în viitor sau ce stări voi avea în viitor.

Se pare că eu chiar țin să transmit doar ce cred eu că este necesar, ce cred eu că mă reprezintă. Am încercat să fac niște live-uri penale pe Tik Tok, am făcut unul două sau trei și mi-am dat seama că nu mă eprezintă. În viitorul apropiat aș vrea să pornesc niște trenduri, dar ca să ajung să fac lucrurimai mărețe, asta înseamnă să rezolv multe probleme pe care le am în momentul de față care îmi consumă tot timpul”, a mai precizat Zanni. 

Zanni, dezvăluiri sincere despre Mon, fratele lui care s-a sinucis: „Era fratele meu și îl iubeam, dar îi atrăgeam atenția și îl certam”

Cu toate că Zanni a copilărit alături de Mon, legătura dintre cei doi s-a rupt în momentul în care Mon a început să ducă o viață plină de vicii. 

„Azi am avut o discuție în drum spre fizioterapie cu o fată, Cătălina care e mai mare cu zece ani decât mine.

Când eram la cămin ea venea la mine și îmi aducea hăinuțe, mâncare, venea și mă scotea în oraș pe mine și pe ceilalți frați ai mei. Unul dintre ceilați era chiar Mon, fratele meu care s-a sinucis.  Fata asta m-a întrebat acum azi despre Mon și cumva era foarte tristă când i-am zis că s-a sinucis. I-am spus că a sărit de la etajul șase, nu mai vreau să mai spun cum a făcut.Și ea m-a întrebat dacă știu cum s-a întâmplat. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit mult la el în competiție și ne-am certat de mult, nu i-am mai răspuns la mesaje pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume. Noi eram rupți de foame, eram căminiști toți și el trăia în alte chestii. El se gândea la șmecherii, la bani, la țoale de firmă, la Gigi Becali care are care face. Și mă uitam la el și îi ziceam: lasă-l pe ăla și gândește-te la ce ai tu. Și el la un moment dat, cu liceul, a început mult pe petreceri, pe stupefiante și o luase cam pe arătură, dar am crezut că doar întoarce.

Zanni, primele declarații despre fratele său care s-a sinucis. Motivul pentru care cei doi nu au mai păstrat legătura: „Nu era de acord cu mine”
Zanni, primele declarații despre fratele său care s-a sinucis. Motivul pentru care cei doi nu au mai păstrat legătura: „Nu era de acord cu mine”[Sursa foto: Captură YouTube]

La un moment dat m-am apucat de tuns pentru că nu mai voiam să fiu doar un golan. Era fratele meu și îl iubam, dar îi atrăgeam atenția și îl certam, eram aspru cu el și venea la mine în fiecare zi. Mânca la mine, îi lăsam un bănuț, doi, îmi spunea ce mai are nevoie, de tuns îl tundeam aproape gratis de fiecare dată că îmi spunea că nu are bani, dar nu mă deranja. Și la un moment dat el nu a mai rezistat pentru că pe zi ce trecea el exagera. Mai multe șmecherii avea în cap, mai multe figuri. Și i-am zis la un moment dat: dacă tu nu te oprești cu astea, vreau să-și zic oficial că nu o să mai vorbim. El, foarte imatur, el credea că eu doar sunt ofticat pe el.

Și mi-a scris el într-o zi crezând că am glumit. Și nu i-am mai răspuns la niciun mesaj. Și când și-a dat seama că eu chiar mi-am schimbat stilul de viață și am făcut niște alegeri fără nicio remușcare și pur și simplu am drumul meu s-a supărat și mi-a dat block peste tot. Nu mai venea unde eram eu, nu era de acord cu mine. Eu am recunoscut mereu în sinea mea că îl iubesc și mereu am zis că dacă el se schimbă, oricând mă duc să vorbesc cu el”, a povestit Zanni